Wat geef je iemand op een housewarming?

Je bent uitgenodigd voor een housewarming. Leuk, want je was al zo benieuwd naar het nieuwe huis van die ene vriend of vriendin. Daarnaast vind je het ook leuk om weer een sociale aangelegenheid op de planning te hebben. Het enige nadeel: je hebt geen idee wat je voor je vriend of vriendin moet kopen. Wat geef je toch op een housewarming, waarbij veel mensen net spullen voor hun huis hebben aangeschaft (en dat dus overbodig lijkt om ook te geven, al is het waarschijnlijk wel het meest gewenst)? Wij geven tips.

Kaarsen

Van kaarsen heb je nooit genoeg voorraad. En zelfs als je er écht heel veel hebt, dan plaats je gewoon nog wat extra op tafel om het gezellige licht wat aanweziger te maken. Vind je het nou ongezellig om een zak waxinelichtjes te geven, kijk dan of je wellicht de kaarsen wat zou kunnen opspicen: tegenwoordig zijn gekleurde kaarsen ontzettend in trek en ook gedraaide kaarsen zijn een echte trend. Daarnaast heb je ook kaarsen in een specifieke vorm al zijn deze vaker bedoeld als decoratiestuk.

Mensen Staan In De Buurt Van De Eettafel

Serviesgoed

Het geven van serviesgoed kan óf een geweldig cadeau zijn, óf een tricky one: sommige mensen willen namelijk voor hun nieuwe woning één lijn trekken met het servies wat ze in huis hebben. Je zou een leuke mok kunnen geven, die jouw vriend(in) net wat vrolijker kan maken als diegene een keer vroeg op moet staan voor een lange werkdag en deze mok hem of haar kan voorzien van een grote kop koffie. Voor het beste serviesgoed kun je terecht bij Horeca Centrum Amsterdam, waar je daadwerkelijk al het serviesgoed kunt vinden wat je je zou kunnen voorstellen.

Housewarming gift box

Gelukkig zijn er ook mensen met veel verstand van het geven van cadeaus. Deze experts hebben een housewarming gift box samengesteld, waar meerdere kleine dingen in zitten waar iedereen met een gloednieuwe woning heel blij mee zou zijn. Door te kiezen voor een van tevoren samengestelde cadeaubox bespaar je jezelf veel moeite en kom je bij de housewarming aan met een box vol cadeaus waar je gastheer/vrouw hoe dan ook blij mee gaat zijn.

Borrelplank

Als er iets is wat uitnodigt om lekker uitgebreid te tafelen met vrienden of geliefden, dan is het wel een borrelplank. Zet deze op tafel met olijven, charcuterie en wat kaasjes en toastjes, et voilá: perfecte hapjes. Als cadeau idee bedoelen we dit keer niet dat je de nieuwe bewoners van het huis een gevulde borrelplank geeft (kan natuurlijk ook) maar de plank zelf. Deze borrelplanken zijn niet altijd goedkoop en maakt het dat mensen het soms uitstellen een accessoire als dit aan te schaffen. Dat maakt het een zeer geschikt cadeau voor een housewarming.

Decoratie

Tot slot zou je ook een decoratiestuk voor in huis kunnen geven, zoals een poster in een lijst. Echter is het wel belangrijk dat je de persoon in kwestie goed kent, zodat je weet wat diens smaak is en hiermee niet de plank misslaat. Je kunt natuurlijk ook altijd informeren bij de beste vrienden van de desbetreffende organisator van de housewarming om zeker te weten dat jouw cadeau in de smaak zal vallen.