Top 10 Hollywood acteurs die zijn ontslagen

Je staat er niet altijd bij stil maar ook Hollywood acteurs krijgen wel eens ruzie met de baas. Dit is dan ook de reden dat er talloze Hollywood acteurs zijn die ontslagen zijn tijdens het werk. Ben je benieuwd welk Hollywood acteurs er zoal de laan uit zijn gestuurd? Lees dan snel verder, in dit artikel hebben we er namelijk 10 voor jou op een rijtje gezet!

Ryan Gosling (The Lovely Bones)

Deze bekende acteur is ontslagen nadat hij veel te veel was aangekomen voor zijn rol. Sinds dit ontslag is hij weer aan het sporten geslagen en heeft hij weer een droomlichaam opgebouwd.

Natalie Portman (Romeo and Juliet)

Natalie zou eigenlijk de hoofdrol krijgen in de film Romeo en Julia, maar het bleek dat ze toch iets te jong was in de ogen van de regisseur. Vandaar dat ze hebben besloten om haar te vervangen door een andere actrice.

Samantha Morton (Her)

Deze actrice is ontslagen nadat ze aangifte had gedaan van seksueel misbruik door een collega. Wegens teveel spanning op de set is dan ook besloten om haar in te wisselen met iemand anders. Haar collega is uiteindelijk nooit vervolgd, ook is niet bekend wie dit was.

Toby Maguire (Spiderman)

Deze bekende acteur is ook ontslagen nadat hij ruzie kreeg met iemand op de set. Het is niet bekend wat de aanleiding is geweest. Het staat wel vast dat hij een fanatieke pokerspeler is. Er is daarom heen ook best wat controverse ontstaan. Zijn verhaal wordt ook deels verteld in de populaire pokerfilm Molly’s Game. Wellicht dat dit er mee te maken heeft. Online gokken in Nederland is sinds vorig jaar legaal. Zelf een potje (online) pokeren? Kijk dan eens op kansspel.nu voor een overzicht van alle casino spellen en aanbieders.

Annette Bening (Batman Returns)

Wist je dat deze actrice ontslagen is voordat ze aan de slag kon gaan met Batman? De reden hiervoor was het feit dat de zwanger bleek te zijn voordat het filmen begon. Cat woman spelen als je een dikke buik hebt wordt toch een beetje lastig.

Kevin Spacey (All the Money in the World)

Wegens geruchten dat hij seksueel misbruik zou hebben gepleegd is Kevin Spacey ontslagen tijdens het filmen van All The Money in the World. Nu deze geruchten niet waar bleken te zijn is Kevin op dit moment bezig om een echte comeback te maken binnen Hollywood.

James Remar (Aliens)

Deze acteur is ontslagen nadat hij in bezit bleek te zijn van drugs. Uiteindelijk is hij dan ook uit de wereld van Hollywood verstoten en heeft hij nagenoeg geen andere bekende rollen gehad.

Judy Garland (The Valley of the Dolls)

Tijdens het filmen van deze bekende film is Judy ontslagen nadat ze erg vaak onder invloed op set kwam en mensen van de crew lastig begon te vallen.

Terrence Howard (Iron Man 2)

Na zijn optreden in de eerste Iron Man-film werd Howard volgens ontslagen na een aantal salarisconflicten. Op dit moment is hij overigens in meer dan genoeg andere films te vinden.

Edward Norton (The Avengers)

Edward Norton zou de Hulk spelen maar dit is uiteindelijk niet doorgegaan. Ze vonden namelijk dat Norton niet de juiste uitstraling had van de held die ze nodig hadden.